Extra rychlé tvarohové vdolky se zakysanou smetanou a domácím džemem

Recept Extra rychlé tvarohové vdolky se zakysanou smetanou a domácím džemem

Přidal: Jaja79, 29.10.2020

Kategorie: Sladká jídla, Koblihy, Oběd, Část dne

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy jsem dělávala domácí vdolky pouze s domácím džemem. Dnes jsem vyzkoušela i s polevou ze zakysané smetany a docela dobře to chuťově ladilo. Těsto je z tvarohu a je zcela jednoduché na přípravu. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Jaja79, 29.10.2020

Kategorie: Sladká jídla, Koblihy, Oběd, Část dne

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

1 lžícemoučkový cukr
250 gtvaroh
2 ksvejce
1 lžičkaprášek do pečiva
300 gpolohrubá mouka

Dále:

moučkový cukr
zakysaná smetana
domácí džem

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny suroviny na těsto vypracujeme v misce. Použila jsem klasický vaničkový tvaroh.
  2. Dostaneme těsto, které rozválíme asi na 1 cm silný plát, ze kterého vykrájíme kolečka a ty smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.
  3. Necháme okapat na papírové utěrce a ozdobíme domácím džemem a zakysanou smetanou oslazenou cukrem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit