Dokonalá bublanina s perfektní chutí a nadýchaným sladkým těstem. Nakyslé višně ho skvěle doplňují a vytvářejí tu nejlepší kombinaci. Pokud ale nemáte chuť na tento druh ovoce, můžete použít cokoliv jiného – výborné jsou i jahody, maliny či dokonce třešně.
Dokonalá bublanina s perfektní chutí a nadýchaným sladkým těstem. Nakyslé višně ho skvěle doplňují a vytvářejí tu nejlepší kombinaci. Pokud ale nemáte chuť na tento druh ovoce, můžete použít cokoliv jiného – výborné jsou i jahody, maliny či dokonce třešně.
Použití kefíru v receptu má velké množství výhod. Jeho úkolem je obvykle zajistit vláčné a nadýchané těsto, které po upečení nebude suché ani příliš hutné. Kefír dodává bublanině také mírně nakyslou chuť a velmi dobře si rozumí zejména s ovocem, jako jsou třešně nebo jahody.
Bublanina s kefírem je příjemně sladká a vláčná. Pokud ale doma nemáte kefír, můžete vyzkoušet recept na klasickou křehkou bublaninu s jahodami. Na tu vám bude stačit jen několik základních surovin, které určitě najdete doma.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě