Falešné nedělní karbanátky
Karbanátky, které svou chutí každého překvapí, jak jsou křupavé a šťavnaté, přestože nejsou pravé.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
4 ksbrambory
500 gmleté maso
5 stroužkůčesnek
1 ksvejce
3 lžícestrouhanka
červená mletá paprika
sůl, pepř
- Brambory nastrouháme na jemném struhadle a přidáme je k mletému masu. Přidáme vajíčko, sůl, pepř, mletou papriku, strouhanku a prolisovaný česnek. Důkladně promícháme a vypracujeme masu, ze které budeme tvarovat větší karbanátky.
- Ve větší pánvi rozpálíme olej a smažíme karbanátky z obou stran dozlatova.
- Po vysmažení je ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
- Podáváme s klasickou bramborovou kaší.
Zdroj: Coolinarika
KOMENTÁŘE K RECEPTU