NejRecept.cz Část dne Oběd Falešné nedělní karbanátky
Falešné nedělní karbanátky
Recept Falešné nedělní karbanátky
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Coolinarika

Karbanátky, které svou chutí každého překvapí, jak jsou křupavé a šťavnaté, přestože nejsou pravé.

NejLucka NejLucka    ·   8.4.2016

Falešné nedělní karbanátky

Karbanátky, které svou chutí každého překvapí, jak jsou křupavé a šťavnaté, přestože nejsou pravé.

Suroviny
4 ks
brambory
500 g
mleté maso
5 stroužků
česnek
1 ks
vejce
3 lžíce
strouhanka
červená mletá paprika
sůl, pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Brambory nastrouháme na jemném struhadle a přidáme je k mletému masu. Přidáme vajíčko, sůl, pepř, mletou papriku, strouhanku a prolisovaný česnek. Důkladně promícháme a vypracujeme masu, ze které budeme tvarovat větší karbanátky.
  2. Ve větší pánvi rozpálíme olej a smažíme karbanátky z obou stran dozlatova.
  3. Po vysmažení je ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
  4. Podáváme s klasickou bramborovou kaší.

Zdroj: Coolinarika

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář