Falešné nedělní karbanátky

Recept Falešné nedělní karbanátky

Přidal: , 8.4.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Karbanátky, které svou chutí každého překvapí, jak jsou křupavé a šťavnaté, přestože nejsou pravé.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 8.4.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

4 ksbrambory
500 gmleté maso
5 stroužkůčesnek
1 ksvejce
3 lžícestrouhanka
červená mletá paprika
sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory nastrouháme na jemném struhadle a přidáme je k mletému masu. Přidáme vajíčko, sůl, pepř, mletou papriku, strouhanku a prolisovaný česnek. Důkladně promícháme a vypracujeme masu, ze které budeme tvarovat větší karbanátky.
  2. Ve větší pánvi rozpálíme olej a smažíme karbanátky z obou stran dozlatova.
  3. Po vysmažení je ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
  4. Podáváme s klasickou bramborovou kaší.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit