Falešný jablečný krémeš

Recept Falešný jablečný krémeš

Přidal: , 12.7.2016

Kategorie: Dezerty, Moučníky, Nepečené dezerty, Podle ovoce, Jablka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nebíčko v tlamičce jak se říká, nepečený dezert je nejlepší. Tentokrát se to znovu potvrdilo. Sušenky, vanilkový pudinkový krém, jablková hmota ... Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.7.2016

Kategorie: Dezerty, Moučníky, Nepečené dezerty, Podle ovoce, Jablka

SUROVINY

1 kgsušenky
1 kgjablek
5 lžickr. cukr
1 lžičkaskořice
1 lžícedětská krupice
700 mlmléka
2 bal.vanilkový pudink
200 gmáslo
200 gmoučkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si formu na pečení o velikosti 25 x 30 cm.
  2. Na hrubém struhadle nastrouháme jablka. Vložíme je do hrnce, přidáme cukr, skořici a vaříme na mírném ohni. Jablka odstavíme a necháme mírně vychladnout. Do mírně vychladlé masy přidáme dětskou krupici a promícháme.
  3. V mléce rozmícháme pudinkové prášky a uvaříme hustý pudink, který necháme zcela vychladnout. Máslo spolu s moučkovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme po lžících pudink a vyšleháme hladký krém.
  4. Na dno formy poklademe sušenky, navrstvíme jablečnou hmotu, znovu poklademe sušenky, navrstvíme vanilkovou hmotu a na vrch poklademe sušenky. Odložíme do lednice, nejlépe na celou noc.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit