Doma jsme měli chuť na něco masitého. Rozhodla jsem se proto pro hovězí maso, ke kterému jsem připravila cikánskou omáčku a rýži. Díky množství zeleniny, leča a protlaku byla omáčka dostatečně hustá i bez toho, abych ji zahušťovala. Autor: Jaroslava Fišarová
Doma jsme měli chuť na něco masitého. Rozhodla jsem se proto pro hovězí maso, ke kterému jsem připravila cikánskou omáčku a rýži. Díky množství zeleniny, leča a protlaku byla omáčka dostatečně hustá i bez toho, abych ji zahušťovala. Autor: Jaroslava Fišarová
Cikánskou omáčku jsem připravila k hovězímu masu a rýži. Hodit se však bude i k vepřovému. Pokrm je výborný a sytý, proto je ideální například jako nedělní oběd nebo večeře po dlouhém a namáhavém dni.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě