Po dlouhé době jsem se rozhodla, že upeču pagáče, ale nechtěla jsem klasiku ve formě těch škvarkových. Místo toho jsem vyzkoušela tyto s kysaným zelím a bramborami a udělala jsem dobře. Těsto je měkké a nadýchané i několik dní po upečení. Navíc vše doplňuje skvělá náplň. Autor: Milada Sumková
Po dlouhé době jsem se rozhodla, že upeču pagáče, ale nechtěla jsem klasiku ve formě těch škvarkových. Místo toho jsem vyzkoušela tyto s kysaným zelím a bramborami a udělala jsem dobře. Těsto je měkké a nadýchané i několik dní po upečení. Navíc vše doplňuje skvělá náplň. Autor: Milada Sumková
Bramborové pagáče jsou skvělé jako pohoštění na oslavy, svátky nebo různé posezení. Dokážou skvěle zasytit, takže je klidně můžete podávat i k snídani či svačině. V takovém případě je však lepší, když je uděláte o něco větší. Budou se vám lépe jíst.
Pagáče jsou skutečně výborné a stojí za vyzkoušení. Po vychladnutí je uložte do nádoby s uzávěrem, aby zůstaly i další den příjemně měkké a nadýchané. Pokud byste kromě těchto pagáčů chtěli vyzkoušet i klasické škvarkové, inspirujte se tímto receptem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě