NejRecept.cz Dezerty Moučníky Fantastické řezy bez zrnka mouky. Sultánové řezy s pořádnou dávkou krému.
Fantastické řezy bez zrnka mouky. Sultánové řezy s pořádnou dávkou krému.
Recept Fantastické řezy bez zrnka mouky. Sultánové řezy s pořádnou dávkou krému.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Jaja79

Jeden z velmi jednoduchých dezertů, bez použití mouky. Jako náhrada mouky se používá kukuřičný škrob. Pokud vás už nebaví obyčejné pudinkové sklenice s ovocem, vyzkoušejte tyto nepečené řezy, které si oblíbíte zejména v těchto vedrech. Bez máslového krému, bez marcipánu a těžké máselné piškoty. Pokud ještě do šlehačky přidáte ovoce, bude to ještě lepší. Autor: Jaja

Jaja79    ·   4.8.2017

Fantastické řezy bez zrnka mouky. Sultánové řezy s pořádnou dávkou krému.

Jeden z velmi jednoduchých dezertů, bez použití mouky. Jako náhrada mouky se používá kukuřičný škrob. Pokud vás už nebaví obyčejné pudinkové sklenice s ovocem, vyzkoušejte tyto nepečené řezy, které si oblíbíte zejména v těchto vedrech. Bez máslového krému, bez marcipánu a těžké máselné piškoty. Pokud ještě do šlehačky přidáte ovoce, bude to ještě lepší. Autor: Jaja

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Pudinkové těsto:

750 ml
mléko
2 PL
kakao
2 šálky
Gustin (kukuřičný škrob)
1 bal.
vanilkový cukr
50 g
máslo
1 šálek
moučkový cukr

Krém:

2 bal.
šlehačka v prášku
podle potřeby
mléko

Dále:

kokos na vysypání plechu
Postup receptu
Vytisknout
  1. 750 ml mléka dáme do hrnce, přidáme kakao, škrob a metličkou pořádně promícháme, abychom neměli hrudky. Přivedeme do varu a uvaříme hustý pudink, do kterého vmícháme moučkový cukr.
  2. Připravíme si plech, dno pořádně vysypeme kokosem a rovnoměrně rozetřeme pudinkovou hmotu.
  3. Na pudinkovou hmotu rozetřeme šlehačku, kterou jsme vyšlehali podle návodu na obalu.
  4. Dáme do lednice ztuhnout a potom krájíme nožem čtverce, které lepíme na sebe tak, abychom dostali krásné řezy s pudinkovým těstem dole i nahoře.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář