Fantastické slovenské holubky (plněné zelné listy)

Přidal: NejLucka, 10.12.2018
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Silvestr a Nový rok, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tradiční slovenský recept, který je známí hlavně na svátky. U nás doma je mamka dělává na Silvestra, to se počítá jako tradice, ale ani přes rok se na ně nezapomíná. Nedávno jsem je zkoušela i já poprvé a vydařily se na jednotku. Ať se líbí, vyzkoušejte i vy podle našeho receptu. My je děláváme maličké, jeden zelný list je na polovinu. Někdo je dělává velké, z celého zelného listu. Je to na vás, jakou velikost chcete, zda jednohubku nebo ne. Autor: NejLucka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 10.12.2018
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Silvestr a Nový rok, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 kgmletý vepřový bůček
500 gkulatá rýže
podle potřebyolej
1 ksvětší cibule
2 lžícemletá červená paprika
podle chutisůl, pepř
4 bal.malý rajčatový protlak
- Rýži uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Já vařím ve vodě přesně 7 minut od bodu varu. Rýži pak scedíme a promyjeme ve studené vodě. Přidáme mleté maso, osolíme a opepříme podle chuti.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Fantastické slovenských holubky (plnené kapustné listy).
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Fantasztikus töltött káposzta szlovák módra.
KOMENTÁŘE K RECEPTU