Tradiční slovenský recept, který je známí hlavně na svátky. U nás doma je mamka dělává na Silvestra, to se počítá jako tradice, ale ani přes rok se na ně nezapomíná. Nedávno jsem je zkoušela i já poprvé a vydařily se na jednotku. Ať se líbí, vyzkoušejte i vy podle našeho receptu. My je děláváme maličké, jeden zelný list je na polovinu. Někdo je dělává velké, z celého zelného listu. Je to na vás, jakou velikost chcete, zda jednohubku nebo ne. Autor: NejLucka
Tradiční slovenský recept, který je známí hlavně na svátky. U nás doma je mamka dělává na Silvestra, to se počítá jako tradice, ale ani přes rok se na ně nezapomíná. Nedávno jsem je zkoušela i já poprvé a vydařily se na jednotku. Ať se líbí, vyzkoušejte i vy podle našeho receptu. My je děláváme maličké, jeden zelný list je na polovinu. Někdo je dělává velké, z celého zelného listu. Je to na vás, jakou velikost chcete, zda jednohubku nebo ne. Autor: NejLucka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě