Fantastické vepřové řízky na hořčici za 30 minut na stole

Recept Fantastické vepřové řízky na hořčici za 30 minut na stole

Přidal: Mineralka, 3.10.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Skvělý a rychlý oběd, který zvládne připravit snad každý. Můj manžel si vyžádal i druhou porci a byl plný až do večera. Určitě vyzkoušejte. Klidně můžete použít i kuřecí maso. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Mineralka, 3.10.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

450 gvepřové kotlety
1 kscibule
4 lžíceplnotučná hořčice
podle chutisůl
podle chutipepř
podle chutičervená mletá paprika
50 mlslunečnicový olej
dle potřebyvoda
podle chutivíno

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si maso, které očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky.
  2. Jemně naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, potřeme hořčicí a zprudka opečeme na rozpálené pánvi s olejem.
  3. Zprudka opečené maso vyjmeme a ve výpeku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Vrátíme zpět maso, podlijeme trochou vody, přidáme podle chuti víno (já použila růžové, ale klidně můžete použít i bílé.
  4. Na závěr maso vyjmeme a výpek (šťávu) rozmixujeme tyčovým mixérem.
  5. Podáváme s bramborovou kaší. 
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit