Křehké jemné těsto, které dokonale doplňuje lískooříškový krém, na něm jemný čokoládový krém a navrchu dokonalá poleva z pravé belgické čokolády. Nedám dopustit na kvalitní čokoládu, kterou používám při pečení. Ta chuť je ve výsledku opravdu neskutečná. Autor: Karambola
Křehké jemné těsto, které dokonale doplňuje lískooříškový krém, na něm jemný čokoládový krém a navrchu dokonalá poleva z pravé belgické čokolády. Nedám dopustit na kvalitní čokoládu, kterou používám při pečení. Ta chuť je ve výsledku opravdu neskutečná. Autor: Karambola
Než jsem se dopracovala k dokonalé čokoládové polevě, kterou vidíte i na tomto zákusku, chvíli to trvalo. Nakonec se mi to ale povedlo. Tajemství je v kokosovém oleji, díky kterému je dokonale hladká a při krájení se neláme.
Výsledný dezert je jemný a na jazyku se doslova rozplývá. Kombinace vláčného těsta, mascarpone krému a čokoládové polevy je jednoduše k nezaplacení. Máte chuť ještě na nějaký podobný dezert? Vyzkoušejte tento nepečený nutellový s pořádnou vrstvou čokolády.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě