Fantastický rybízový koláček bez kynutí s drobenkou

Přidal: Triniti, 7.8.2018
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Podle ovoce, Rybíz
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
I když je venku velmi teplo, já jsem musela vyzkoušet tento skvělý koláček bez kynutí. Rybíz mi donesla kamarádka z její zahrady, tak jsem to musela zužitkovat. A jak jinak - samozřejmě jsem upekla něco sladkého pod zub pro mlsouny a návštěvu. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 7.8.2018
Kategorie: Koláče, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Podle ovoce, Rybíz
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Těsto:
200 gpolohrubá mouka
150 gmáslo
150 gmoučkový cukr
1 bal.vanilkový cukr
6 gprášek do pečiva
1/2 lžičkysůl
2 ksvejce
Dále:
200 grybíz
200 gmaliny
1 PLhladká mouka
Drobenka:
120 gmáslo
150 ghnědý cukr
100 ghrubá mouka
50 gmleté mandle
špetkasůl
- Nejdříve připravíme drobenku a to smícháním všech surovin. Odložíme do lednice.
- Připravíme si plech, vyložíme ho papírem a troubu zapneme na 180 stupňů.
- Ze surovin vypracujeme těsto, které prsty utlačíme na dno formy. Rovnoměrně poklademe ovoce a zasypeme ho drobenkou.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Fantastický ríbezľový koláčik bez kysnutia s posýpkou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU