Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP

Přidal: Jaja79, 23.3.2015
Kategorie: Sváteční pečení, Moučníky, Velikonoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Říká se jim fánky nebo boží milosti. Typické fašankové jídlo, známé v Čechách, na Moravě i na Slovensku. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Jaja79, 23.3.2015
Kategorie: Sváteční pečení, Moučníky, Velikonoce
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Budeme potřebovat:
2,5 šálkuhladká mouka
5 ksžloutku
200 gzakysaná smetana (18%)
špetkasůl
1,5 lžícerum
olej na smažení
moučkový cukr na posypání
vanilkový cukr na posypání
- Pomleté těsto rozdělíme na 3 části. Když s těstem nepracujeme, stále ho máme zakryté bavlněnou utěrkou, aby nám nevyschlo.
KOMENTÁŘE K RECEPTU