Začneme s krémem. Z mléka, žloutků, pudinku a mouky uvaříme pudink, který necháme vychladnout. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě, přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Postupně k máslu přidáváme vychladlý pudink a vymícháme na hladký krém.
Bílkové těsto: Bílky vyšleháme s cukrem na tuhý sníh, postupně přilijeme olej. Mouku smícháme s práškem do pečiva a opatrně vmícháme do vyšlehaných bílků, promícháme jen lžící, ne mixérem. Bílkové těsto vylijeme do formy s průměrem 24 cm, posypeme nahrubo mletými arašídy a pečeme při teplotě 180 stupňů asi 12 - 15 minut.
Upečené těsto vyndáme na mřížku a necháme vychladnout. Potřeme Nutellou a poklademe sušenky namočené v mléce. Navrstvíme polovinu vanilkového krému a poklademe další vrstvu sušenek.
50 g hořké čokolády rozpustíme nad párou, vylijeme do zbylého vanilkového krému, promícháme. Takto připravený čokoládový krém navrstvíme na sušenky.
Smetanu ke šlehání smícháme s cukrem a ztužovačem a vyšleháme na tuhou šlehačku. Naneseme na čokoládový krém, pěkně uhladíme.
Posypeme nastrouhanou čokoládou a ozdobíme lískovými oříšky. Necháme na chladném místě nejlépe přes noc.
Opraveno :) díky :)