Fíky namočíme do teplé vody cca o 15-20 minut, pak je scedíme a osušíme. Do středu vložíme jeden oříšek.
Bílá hmota: Cukr zalijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme máslo a necháme ho rozpustit. Když se máslo rozpustí, přidáme sušené mléko a nakonec i kokos. Rukama nebo mixérem zpracujeme těsto.
Hnědá hmota: Cukr zalijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme máslo, mléčnou čokoládu a necháme vše rozpustit. Když máme vše rozpuštěné, přidáme najemno rozmixované sušenky a zpracujeme tuhou hmotu, kterou necháme vychladnout.
Obě hmoty rozdělíme na 20 menších částí a začneme vrstvit. Každou figu obalíme bílou hmotou a zpracujeme do kuličky. Pak bílou kuličku zabalíme do tmavého těsta a znovu zpracujeme kuličku. Obalíme v kokosu a můžeme podávat.
Na fotce i podle složení vypadají úžasne. Realita je takvá, že jsou z toho obr sladké koule. Z teěstem se špatně dělá, bílé se i po vychlazeni lepí, řídké, hnědé se zase rozsypává. Nedoporučuji a jde to do koše.
Na fotce i podle složení vypadají úžasne. Realita je takvá, že jsou z toho obr sladké koule. Z teěstem se špatně dělá, bílé se i po vychlazeni lepí, řídké, hnědé se zase rozsypává. Nedoporučuji a jde to do koše.