Osvěžující řezy, které jsou bohaté na krémové vrstvy. Jemné bílkové těsto, které během pečení trochu ztuhne, ale ukryté pod vanilkovým krémem získá vláčnost. Potřebuje trochu času a ledové království se vám doslova rozplyne na jazyku. Autor: Karambola
Osvěžující řezy, které jsou bohaté na krémové vrstvy. Jemné bílkové těsto, které během pečení trochu ztuhne, ale ukryté pod vanilkovým krémem získá vláčnost. Potřebuje trochu času a ledové království se vám doslova rozplyne na jazyku. Autor: Karambola
Kdo by nemiloval sladké řezy s nadýchaným těstem doplněné skvělým krémem a šlehačkou? Připravovala jsem je poprvé a musím říct, že měly velký úspěch. Nejsou příliš těžké, takže je můžete podávat i po vydatnějším obědě.
Na ozdobu je skvělé použít drcené lyofilizované ovoce, ale můžete také vyzkoušet hoblinky tmavé čokolády, které krásně kontrastují s bílou šlehačkou. Po upečení dezert umístěte na chladné místo, ideálně do lednice, kde vydrží několik dní.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě