Vynikající řezy plné vanilkového a čokoládového krému + na vrchu vynikající šlehačka. Já jsem použila větší plech, tak mi oproti originálnímu receptu vyšly mnohem nižší řezy. Chuťově však byl nenormální (dobrý), takže jsem ho určitě doma nedělala naposled. Je hotový velmi rychle, akorát to tuhnutí je dost náročné, protože se vám sbíhají sliny už během pečení. Autor: Jaja
Vynikající řezy plné vanilkového a čokoládového krému + na vrchu vynikající šlehačka. Já jsem použila větší plech, tak mi oproti originálnímu receptu vyšly mnohem nižší řezy. Chuťově však byl nenormální (dobrý), takže jsem ho určitě doma nedělala naposled. Je hotový velmi rychle, akorát to tuhnutí je dost náročné, protože se vám sbíhají sliny už během pečení. Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě