Fenyklová polévka

Recept Fenyklová polévka

Přidal: , 6.6.2015

Kategorie: Zeleninový vývar, Husté polévky, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Krémová fenyklový polévka. Autor: Romča

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 6.6.2015

Kategorie: Zeleninový vývar, Husté polévky, Polévky

SUROVINY

1 ksfenyklová cibule
1 lzeleninového vývaru
1 bal.smetana
dle chutisůl a pepř
2 lžícehladké mouky
plátekmásla

Na ozdobu

1uvařená mrkev
dle potřebychléb na krutony
olejna opečení krutonků

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na másle podusíme nakrájený fenykl a pak zalijeme vývarem, osolíme a opepříme a povaříme.
  2. Rozmixujeme a přilijeme smetanu s hladkou moukou ( dobře rozmíchanou ), povaříme a dochutíme dle potřeby solí a polévkovým kořením.
  3. Podáváme s opečenými chlebovými krutonky a na ozdobu přidáme nadrobno nakrájenou uvařenou mrkev.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit