Filé GARAM MASALA

Přidal: luckazubata, 9.8.2016
Kategorie: Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Indické koření Garam Masala je zcela chutné, určitě ho vyzkoušejte použít i vy doma při vaření. Autor: Luckazubata
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: luckazubata, 9.8.2016
Kategorie: Oběd
SUROVINY
balenímraženého filé
7 ksvětších brambor
1 kscuketa
2 kspapriky
sůl
kmín
koření na ryby
indické koření GARAM MASALA
olivový olej s příchutí česnek
- Brambory si očistíme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do vroucí vody.
- Mezitím si připravíme rybu. Z balíčku vyndáme 4 filety, omyjeme a necháme okapat. Osolíme, posypeme kmínem, kořením na ryby a indickým kořením GARAM MASALA.
- Smažíme na rozpáleném olivovém oleji na pánvi. Dáme si pozor, abychom rybu nevysušili.
- Když máme ryby hotové, nakrájíme si cuketu na kolečka a papriku na delší pásky. Orestujeme na olivovém oleji, přímo na pánvi ještě posypeme kořením GARAM MASALA.
KOMENTÁŘE K RECEPTU