Filé GARAM MASALA

Recept Filé GARAM MASALA

Přidal: , 9.8.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Indické koření Garam Masala je zcela chutné, určitě ho vyzkoušejte použít i vy doma při vaření. Autor: Luckazubata

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 9.8.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

balenímraženého filé
7 ksvětších brambor
1 kscuketa
2 kspapriky
sůl
kmín
koření na ryby
indické koření GARAM MASALA
olivový olej s příchutí česnek

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory si očistíme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do vroucí vody.
  2. Mezitím si připravíme rybu. Z balíčku vyndáme 4 filety, omyjeme a necháme okapat. Osolíme, posypeme kmínem, kořením na ryby a indickým kořením GARAM MASALA.
  3. Smažíme na rozpáleném olivovém oleji na pánvi. Dáme si pozor, abychom rybu nevysušili.
  4. Když máme ryby hotové, nakrájíme si cuketu na kolečka a papriku na delší pásky. Orestujeme na olivovém oleji, přímo na pánvi ještě posypeme kořením GARAM MASALA.
  5. Způsob servírování: Uvařené brambory si rozmačkáme vidličkou a natlačíme do kulaté formičky, díky které nám vzniknou krásné kruhy. K tomu přiložíme filé, na které dáme dvě dozlatova osmažené cukety. Brambory dozdobíme osmaženou paprikou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit