Francouzské brambory

Recept Francouzské brambory

Přidal: , 5.4.2016

Kategorie: Francouzské, Brambory, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Francouzské brambory. Klasika na talíři. Autor: Honzík

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.4.2016

Kategorie: Francouzské, Brambory, Oběd, Přílohy

SUROVINY

1 kgbrambor
dle chuticibule
trochuolej
dle chutipepř, sůl, č. paprika
dle chutimraž. zelenina
4 ksvejce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nejprve si uvaříme brambory ve slupce.
  2. Když jsou uvařené, necháme je vychladnout a pak oloupeme.
  3. Když je máme oloupané, tak je projedeme drtičkou, jako na bramborový salát (nevím jak se to jmenuje).
  4. K tomu přidáme mraženou zeleninu, sůl pepř a vše promícháme.
  5. Vložíme to do pekáče, který jsme si vymazali olejem a vrch posypeme červenou paprikou a cibulí. Pečeme na 180 st. do zlatova.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit