Francouzské brambory

Přidal: Honzík Drew Čubr, 5.4.2016
Kategorie: Francouzské brambory, Brambory, Oběd, Přílohy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Francouzské brambory. Klasika na talíři. Autor: Honzík
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Honzík Drew Čubr, 5.4.2016
Kategorie: Francouzské brambory, Brambory, Oběd, Přílohy
SUROVINY
1 kgbrambor
dle chuticibule
trochuolej
dle chutipepř, sůl, č. paprika
dle chutimraž. zelenina
4 ksvejce
- Nejprve si uvaříme brambory ve slupce.
- Když jsou uvařené, necháme je vychladnout a pak oloupeme.
- Když je máme oloupané, tak je projedeme drtičkou, jako na bramborový salát (nevím jak se to jmenuje).
- K tomu přidáme mraženou zeleninu, sůl pepř a vše promícháme.
- Vložíme to do pekáče, který jsme si vymazali olejem a vrch posypeme červenou paprikou a cibulí. Pečeme na 180 st. do zlatova.
KOMENTÁŘE K RECEPTU