Slavnostní francouzské karamelové kostky, které zvládne připravit i začátečník v pečení. Nebojte se karamelové šlehačky, je to úplně jednoduché, jen třeba dodržet postup a nechat v chladničce hmotu odpočívat i celou noc. Tehdy se vám lépe vyšlehá a bude tužší. Chválil každý, kdo ochutnal a věřím, že bude chutnat i vám. Určitě se nebojte a vyzkoušejte tyto řezy. Autor: Marta
Slavnostní francouzské karamelové kostky, které zvládne připravit i začátečník v pečení. Nebojte se karamelové šlehačky, je to úplně jednoduché, jen třeba dodržet postup a nechat v chladničce hmotu odpočívat i celou noc. Tehdy se vám lépe vyšlehá a bude tužší. Chválil každý, kdo ochutnal a věřím, že bude chutnat i vám. Určitě se nebojte a vyzkoušejte tyto řezy. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě