Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka od Sonizny

Přidal:, 5.11.2015
Kategorie: Polévky, Husté polévky, Frankfurská
Recept Frankfurtská polévka

Suroviny

Budeme potřebovat:
40 gsádlo
1 kscibule
1 lžícepaprika mletá sladká
300 gbrambory
1 lvoda
1 kostkamasox
100 mlmléko
100 gpárek
1 stroužekčesnek
1 lžičkamajoránka

Postup přípravy

  1. Sádlo necháme rozpustit v hrnci a opečeme na něm cibuli nakrájenou na kostičky dozlatova. Zasypeme hladkou moukou a paprikou a připravíme si jíšku.Tip: Šnekový beránek - velikonoční pečení
  2. Zalijeme to vývarem, přidáme kostku masoxu a brambory – oloupané a nakrájené na kostky.
  3. Přidáme i mléko a vaříme 25 minut, dokud brambory nezměknou.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  4. Poté přidáme nakrájené párky, prolisovaný česnek a majoránku. Prohřejeme a můžeme podávat.