Grilované chipsy z bůčku

Přidal: pipMaster, 27.1.2018
Kategorie: Sváteční pečení, Silvestr a Nový rok, Přílohy, 15 minutovky, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
I jako příloha, i jako hlavní jídlo, i jako pohoštění nebo jen taková chuťovka k večernímu filmu. Dá se říci, že to je jídlo i na cesty, hlavně pro chlapy, ale i ženy si určitě přijdou na své. Určitě vyzkoušejte, v závěru receptu mám i odkaz na svůj youtube blog - videonávod na recept. Autor: pipMaster
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: pipMaster, 27.1.2018
Kategorie: Sváteční pečení, Silvestr a Nový rok, Přílohy, 15 minutovky, Chuťovky
SUROVINY
1 kgbůčku bez kosti a kůže
sůl
pepř
sweet chilli omáčka
BBQ omáčka
česnek
parmezán
- Bůček nakrájíme na 3-4 mm tenké plátky, rozložíme, přikryjeme fólií a vyválíme válečkem na cca 2 mm.
- Osolíme, opepříme a dáme grilovat nepřímou metodou. Při 180°C pomalu grilujeme 15 min.
- Mezitím smícháme omáčky, směs osolíme, opepříme a přidáme česnek. Bůček na roštu otočíme, potřeme směsí omáček a česneku. Po dalších 10 minutách posypeme parmezánem a grilujeme dalších 5 minut.
- Sundáme z grilu a servírujeme jak v teplé, tak vlažné nebo studené podobě.
Můj blog:: PipMaster
KOMENTÁŘE K RECEPTU