Grófkine francouzské brambory: Toto parádně vylepšení jsem zkusila jen jednou a od té doby jiné francouzské brambory nemají šanci!
Už dávno jsme neměli k obědu francouzské brambory. Když jsem se doma ptala, zda mohou být k obědu, tak mi to ofrflali a tak jsem musela vymýšlet něco nového. Tak jsem je trochu zmátla tímto obědem, namísto párku a vajíčka jsem udělala základ z mletého masa, žampionů a rajčata. Víte jak se olizovali? Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
1,5 kgbrambor uvařených ve slupce
0,5 kgmletého masa
1 kscibule
1 plechovkažampionů
1 ksrajče
30 dkgtvrdého sýra
1 kelímeksmetany na vaření
dle chutisůl, pepř, grilovací koření
- Podlijeme trochou vody a necháme čtvrt hodiny dusit.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Grófkine francúzske zemiaky: Po vyskúšaní už iné francúzske zemiaky nemajú šancu..
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Francuskie ziemniaki: tylko raz spróbowałam zmodyfikować przepis i od tego czasu już zawsze robię je w taki sposób!.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schmackhafter Kartoffelauflauf: Seitdem ich diese verbesserte Version probiert habe, haben andere Kartoffelaufläufe keine Chance! an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Királyi rakott krumpli: kipróbáltam ezt a darált húsos változatot, és azóta így készítem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU