Grófkine francouzské brambory: Toto parádně vylepšení jsem zkusila jen jednou a od té doby jiné francouzské brambory nemají šanci!

Přidal: Lacusin, 4.5.2018
Kategorie: Francouzské brambory, Brambory, Oběd, Přílohy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Už dávno jsme neměli k obědu francouzské brambory. Když jsem se doma ptala, zda mohou být k obědu, tak mi to ofrflali a tak jsem musela vymýšlet něco nového. Tak jsem je trochu zmátla tímto obědem, namísto párku a vajíčka jsem udělala základ z mletého masa, žampionů a rajčata. Víte jak se olizovali? Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 4.5.2018
Kategorie: Francouzské brambory, Brambory, Oběd, Přílohy
SUROVINY
1,5 kgbrambor uvařených ve slupce
0,5 kgmletého masa
1 kscibule
1 plechovkažampionů
1 ksrajče
30 dkgtvrdého sýra
1 kelímeksmetany na vaření
dle chutisůl, pepř, grilovací koření
- Podlijeme trochou vody a necháme čtvrt hodiny dusit.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Grófkine francúzske zemiaky: Po vyskúšaní už iné francúzske zemiaky nemajú šancu..
KOMENTÁŘE K RECEPTU