Guláš alá vysočina

Přidal: Adddy17, 16.9.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
S knedlíkem to je vynikající. I když si někdo neumí představit chuť vysočiny v omáčce, my doma to máme velmi rádi. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Adddy17, 16.9.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
SUROVINY
3/4 kgvepřového plecka
2 kscibule
20 dkgvysočiny v celku
sůl, vegeta, pepř
mletý kmín, paprika
voda
hladká mouka
- Plecko nakrájíme na kostky, cibuli na drobno.
- Cibuli opečeme na sádle do zlatova. Přidáme maso, okořeníme a opékáme, zmírníme, přiklopíme pokličkou a necháme pustit šťávu. Dle potřeby podlijeme vodou.
- Když je maso měkké, přidáme na hrubo nastrouhanou vysočinu.
- Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.
- Podáváme s knedlíkem, těstovinou. Dobrou chuť!
KOMENTÁŘE K RECEPTU