NejRecept.cz Maso Mleté maso Karbanátky Hermelín obalený mletým masem. Oběd dva v jednom pro všechny milovníky smaženého sýra a karbanátků.
Hermelín obalený mletým masem. Oběd dva v jednom pro všechny milovníky smaženého sýra a karbanátků.
Recept Hermelín obalený mletým masem. Oběd dva v jednom pro všechny milovníky smaženého sýra a karbanátků.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Lacusin Lacusin    ·   23.5.2024

Hermelín obalený mletým masem. Oběd dva v jednom pro všechny milovníky smaženého sýra a karbanátků.

Pokud máte rádi hermelín, rozhodně vyzkoušejte tento úžasný karbanátek, kde je hermelín obalený mletým masem. Je to skutečně lahodné. Dříve jsem hermelín jen grilovala, ale od té doby, co jsem objevila tento recept, nepřipravuji ho jinak. Je to fantastické. Jako přílohu si dávám jen salát, ale pro ostatní doma připravuji klasickou bramborovou kaši. Určitě to vyzkoušejte.

20 min
Čas přípravy
20 min
Čas vaření
Suroviny
500 g
mleté vepřové maso
1 ks
vejce
1 hrst
strouhanka
100 ml
mléko
1 lžička
sladká mletá paprika
1 lžíce
pažitka
1 stroužek
česneka
dle chuti
pepř a sůl

Na dokončení:

2 ks
hermelín
na smažení
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Mleté maso spojíme s vejcem, strouhankou, mlékem, paprikou, pažitkou, česnekem, solí a pepřem.
  2. Hermelíny rozkrojíme napůl, takže získáme čtyři plátky. Z připravené směsi na karbanátky vytvoříme tenký plátek, na který položíme jeden plátek hermelínu, a pak ho přikryjeme dalším plátkem směsi na karbanátky.
  3. Karbanátky smažíme v mírně rozpáleném oleji, dokud nejsou dozlatova opečené. Podáváme je s bramborami nebo salátem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář