Hermelín v provensálských bylinkách

Přidal: rebeka, 11.8.2017
Kategorie: Grilované sýry, Grilování a BBQ, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jeden z nejjednodušších jídel, jaké existují. Stačí koupit sýr, brambory a balíček provensálských bylinek. A olej určitě máte doma. I na grilování je vynikající. Pokud nemáte rádi provensálské bylinky, můžete použít libovolné, co vám chutná. Vždy se každý řiďte tím, co máte rádi. Já miluji provensálské bylinky, dávám je všude, i na brambory, i na sýr, i na maso a také na grilovanou zeleninu. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 11.8.2017
Kategorie: Grilované sýry, Grilování a BBQ, Oběd, Část dne
SUROVINY
2 ksHermelínu
3 lžíceoleje
1 lžíceprovensálských bylinek
brambory jako příloha
- V oleji rozmícháme bylinky, potřeme sýr ze všech stran a vložíme do silnostěnného alobalu.
- Řádně zabalíme a grilujeme cca 10 až 15 minut.
- Výborné jsou k němu opékané bagetky s bylinkovo - česnekovým máslem.
Můj blog: Vaření s Tomem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Hermelín v provensálskych bylinkách.
KOMENTÁŘE K RECEPTU