Hermelínová omáčka s hranolkami

Recept Hermelínová omáčka s hranolkami

Přidal: , 22.1.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd, Omáčky, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hermelínová omáčka s hranolkami. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 22.1.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd, Omáčky, Chuťovky

SUROVINY

0,5 kgvepřové maso
1 kshermelín
1 kssmetana na vaření
kečup dle chuti
2 špetkychilli koření
sůl, pepř
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. V kastrólku na trošce oleje osmažíme osolené a opepřené maso.
  2. Hermelín si mezi tím očistíme od plísně a nakrájíme na kostičky. Jakmile se maso zatáhne přidáme hermelín.
  3. Až se hermelín rozpustí přidáme smetanu. Za stálého míchání přivedeme k varu. Chviličku povaříme pak vypneme zdroj tepla.
  4. Přidáme kečup chilli a pořádně rozmícháme. Podáváme s hranolkami. Výborná je však i s těstovinami.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit