NejRecept.cz Maso Vepřové maso Hermelínová omáčka s hranolkami
Hermelínová omáčka s hranolkami
Recept Hermelínová omáčka s hranolkami
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
HeMiShEk HeMiShEk    ·   22.1.2016

Hermelínová omáčka s hranolkami

Hermelínová omáčka s hranolkami. Autor: HeMiShEk

Suroviny
0,5 kg
vepřové maso
1 ks
hermelín
1 ks
smetana na vaření
kečup dle chuti
2 špetky
chilli koření
sůl, pepř
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. V kastrólku na trošce oleje osmažíme osolené a opepřené maso.
  2. Hermelín si mezi tím očistíme od plísně a nakrájíme na kostičky. Jakmile se maso zatáhne přidáme hermelín.
  3. Až se hermelín rozpustí přidáme smetanu. Za stálého míchání přivedeme k varu. Chviličku povaříme pak vypneme zdroj tepla.
  4. Přidáme kečup chilli a pořádně rozmícháme. Podáváme s hranolkami. Výborná je však i s těstovinami.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář