Himaláje - FOTOPOSTUP

Recept Himaláje - FOTOPOSTUP

Přidal: , 5.2.2015

Kategorie: Koláče, cukroví

FOTO OD VÁS
Recept Himaláje - FOTOPOSTUPRecept Himaláje - FOTOPOSTUP
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Koláček z bílého a tmavého těsta. Hotový je velmi rychle a velmi rychle zmizí i z plechu pro svou fantastickou chuť!

FOTO OD VÁS
Recept Himaláje - FOTOPOSTUPRecept Himaláje - FOTOPOSTUP
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.2.2015

Kategorie: Koláče, cukroví

SUROVINY

Tmavé těsto (šálek = 300 ml):

2 ksvejce
2 šálkyhladká mouka
1/2 šálkumoučkový cukr
1 bal.prášek do pečiva
1 šálekmléko
1/2 šálkuolej
2 lžícekakao
1 kscitron - kůra

Bílé těsto:

2 ksvejce
500 gjemný tvaroh
1 bal.vanilkový cukr
1 bal.vanilkový pudink
1/2 šálkumoučkový cukr
1 šálekmléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nejdříve si připravíme tmavé těsto. V misce si smícháme vajíčka s cukrem, přidáme mléko, olej, kakao, citronovou kůru a mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  2. Všechny suroviny na bílé těsto si smícháme v druhé misce. Tmavé těsto bude hustší, bílé řidší.
  3. Na papírem vystlaný plech na pečení si vylijeme 2/3 tmavého těsta. Nalijeme bílé těsto a na bílé si navrstvíme zbylé tmavé těsto. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů po dobu cca 45 - 50 minut.
  4. Upečený koláč necháme vychladnout a posypeme ho moučkovým cukrem. Nakrájíme na úhledné řezy a podáváme. Dobrou chuť!

    Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
    pekařky - Diabambulka

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit