NejRecept.cz Dezerty Moučníky Himaláje nebo tvarohová klasika
Himaláje nebo tvarohová klasika
Recept Himaláje nebo tvarohová klasika
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Akeber

Opravdu jednoduchý koláček a vypadá velmi dobře, stojí to za vyzkoušení :-) Autor: Akeber

Akeber    ·   14.3.2016

Himaláje nebo tvarohová klasika

Opravdu jednoduchý koláček a vypadá velmi dobře, stojí to za vyzkoušení :-) Autor: Akeber

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Těsto: (1 hrnek - 3 dcl)

2 ks
vejce
2 hrnky
hladké mouky
1 hrnek
krystalového cukru
1 bal.
prášek do pečiva
2 lžíce
kakao
1 hrnek
mléka
1/2 hrnků
oleje
citronová kůra

Náplň:

2 bal.
měkkého tvarohu (500 g)
1 hrnek
moučkového cukru
1 hrnek
mléka
1 balení
zlatý klas nebo vanilkový pudink
1 balení
vanilkového cukru
2 ks
vejce
Postup receptu
Vytisknout
  1. Vajíčka vyšleháme s cukrem. Přes sítko prosejeme a v misce spolu zamícháme mouku, kypřící prášek, kakao, citronovou kôru. Postupne přidáváme po lžičkách do směsi z vajec. Dobře promícháváme, aby nám nezůstaly hrudky. Medzi tím přidáváme i mléko a olej. Dobre promícháme.
  2. Nádivka.
    Všechny suroviny vymícháme.
  3. Tmavé těsto vylijeme na plech, na kterém je mastný papír ale jen POLOVINU těsta!
  4. Na tmavé těsto vylejeme tvarohovou nádivku. A na tvarohovou vylijeme druhou polovinu tmavého těsta.
  5. Dáme péct do předehřáté trouby na 170 C asi tak 30 minut. Záleží od tipu trouby - sledujeme.

Můj blog: Receptyakeber

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář