Himaláje nebo tvarohová klasika

Recept Himaláje nebo tvarohová klasika

Přidal: , 14.3.2016

Kategorie: Moučníky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Opravdu jednoduchý koláček a vypadá velmi dobře, stojí to za vyzkoušení :-) Autor: Akeber

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.3.2016

Kategorie: Moučníky

SUROVINY

Těsto: (1 hrnek - 3 dcl)

2 ksvejce
2 hrnkyhladké mouky
1 hrnekkrystalového cukru
1 bal.prášek do pečiva
2 lžícekakao
1 hrnekmléka
1/2 hrnkůoleje
citronová kůra

Náplň:

2 bal.měkkého tvarohu (500 g)
1 hrnekmoučkového cukru
1 hrnekmléka
1 balenízlatý klas nebo vanilkový pudink
1 balenívanilkového cukru
2 ksvejce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka vyšleháme s cukrem. Přes sítko prosejeme a v misce spolu zamícháme mouku, kypřící prášek, kakao, citronovou kôru. Postupne přidáváme po lžičkách do směsi z vajec. Dobře promícháváme, aby nám nezůstaly hrudky. Medzi tím přidáváme i mléko a olej. Dobre promícháme.
  2. Nádivka.
    Všechny suroviny vymícháme.
  3. Tmavé těsto vylijeme na plech, na kterém je mastný papír ale jen POLOVINU těsta!
  4. Na tmavé těsto vylejeme tvarohovou nádivku. A na tvarohovou vylijeme druhou polovinu tmavého těsta.
  5. Dáme péct do předehřáté trouby na 170 C asi tak 30 minut. Záleží od tipu trouby - sledujeme.

Můj blog: Receptyakeber

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit