Hlívový perkelt s haluškami

Přidal: Marta Mlyn, 20.9.2019
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak dnes konečně bez masa. Vynikající houbový perkelt se zakysanou smetanou a haluškami. Někdy jsem to měla na týdenním pořádku, vždy v pátek, ale postupně jsem od toho upustila a po dlouhém čase jsem se znovu k tomu vrátila. Určitě vyzkoušejte, vynikající jídlo. Autor: Marta
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Marta Mlyn, 20.9.2019
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
cca 300 - 350 ghlíva
1 kelímekzakysaná smetana
trochamásla
1 kscibule
2 - 3 stroužkyčesneku
pepř, sůl
houbový bujón
mletá červená paprika
hladká mouka
KOMENTÁŘE K RECEPTU