Holandský řízek

Přidal: Haanka, 8.1.2018
Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové maso, Maso, Vánoce, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
První moje otázka zněla: to už se tam nic jiného nedává, jen maso a sýr? Nevěřila jsem, že z těchto dvou surovin vznikne tak dobré jídlo, po kterém si doma oblížeme i uši :) Důležité však je to, že se to opravdu musí nechat v chladničce odležet, aby se chutě dokonale propojily. Nezapomeňte, že toto je to pravé ořechové. Ani sůl ani pepř, ani červená mletá paprika. Autor: Haanka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Haanka, 8.1.2018
Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové maso, Maso, Vánoce, Oběd
SUROVINY
500 gmletého bůčku
400 gnastrouhaného sýru eidam
vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
- 500 g mletého bůčku, 400 g nastrouhaného sýru eidam smícháme dohromady a necháme 24h uležet v lednici.
- Je to opravdu velmi podstatné, aby se to nechalo těch 24 hodin odležet v chladničce. Nepotřebujete ani sůl ani pepř.
- Pak tvoříme placky a obalíme v trojobalu. Smažíme na oleji dozlatova z obou stran.
- Podáváme s klasickou bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Holandský rezeň.
KOMENTÁŘE K RECEPTU