Holandský řízek s medvědím česnekem

Recept Holandský řízek s medvědím česnekem

Přidal: , 25.4.2016

Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové, Maso, Vánoce, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Holandský řízek s medvědím česnekem a k tomu brambory. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 25.4.2016

Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové, Maso, Vánoce, Oběd

SUROVINY

Směs na karbenátky :

500 gmletého vepřového masa
200 geidamu
2 ksvejce
dle potřebystrouhanka
dle chutisůl
dle chutipepř
10 listůmedvědího česneku

Na obalení :

2 ksvejce
dle potřebyhladká mouka
dle potřebystrouhanka
dle chutisůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mleté maso vložíme do misky, přidám nastrouhaný sýr a nadrcený česnek, promícháme, přidáme sůl a pepř a zahustíme strouhankou.
  2. Z připravené hmoty vytvoříme karbenátky, které obalíme klasicky v trojobalu - mouka, rozšlehaná vajíčka a strouhanka.
    Připravené karbenátky smažím ve fritovacím hrnci.
  3. Usmažené karbenátky podáváme s bramborami, dozdobíme pažitkou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit