Horký italský sendvič s česnekovým máslem, šunkou, salámem a sýrem

Recept Horký italský sendvič s česnekovým máslem, šunkou, salámem a sýrem

Přidal: , 17.3.2016

Kategorie: Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantastická večeře - rychlá a jednoduchá příprava. Horký italský sendvič s česnekovým máslem, šunkou, salámem a sýrem.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.3.2016

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

rohlíky
šunka
salám
sýr
máslo
česnek
bylinky podle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Máslo necháme stát při pokojové teplotě, aby bylo měkké, případně ho dáme na chvíli do mikrovlnky. Přidáme prolisovaný česnek, bylinky dle vlastní chuti a promícháme.
  2. Rohlíky nebo bagety překrojíme na polovinu, potřeme máslem, poklademe sýr, šunku, salám a rohlík uzavřeme.
  3. Připravíme si formu na pečení, poklademe rohlíky těsně k sobě a dáme zapéct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů do zlata.
  4. Podáváme ihned po upečení, ale ani studené nejsou špatné. Dobrou chuť!

VIDEONÁVOD:



PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit