Ráda vařím nové recepty, ale tentokrát bych se s vámi chtěla podělit o tradiční recept na sekanou. No ne až úplně tradiční, je vynovený o houbovou směs, kterou dělám z hlívy ústřičné. Hlíva je výrazná houba, kterou dnes už seženete v každém obchodě, takže dá se říci, že je všude dostupná. Samozřejmě můžete použít i jiný druh houby, ale tohle je to pravé, jak se říká ořechové. K tomu příloha klasicky uvařené brambory a můžete podávat. Autor: Adddy
Ráda vařím nové recepty, ale tentokrát bych se s vámi chtěla podělit o tradiční recept na sekanou. No ne až úplně tradiční, je vynovený o houbovou směs, kterou dělám z hlívy ústřičné. Hlíva je výrazná houba, kterou dnes už seženete v každém obchodě, takže dá se říci, že je všude dostupná. Samozřejmě můžete použít i jiný druh houby, ale tohle je to pravé, jak se říká ořechové. K tomu příloha klasicky uvařené brambory a můžete podávat. Autor: Adddy
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě