Houbová smetanová omáčka na kyselo

Recept Houbová smetanová omáčka na kyselo

Přidal: , 24.10.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduché a přitom tak vynikající. Podávala jsem s knedlíkem ale klidně se k tomu hodí i bramborová kaše.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 24.10.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

1 kgčerstvých nakrájených hub
dle potřebyvývar z hub
1 kshoubový bujón
1 ksvelká cibule
dle chutisůl, pepř
světlá jíška
smetana
ocet na dochucení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Houby očistíme, nakrájíme, povaříme 10 minut, přecedíme a necháme si vývar.
  2. Na oleji zpěníme cibuli, nasypeme houby, zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem, přidáme bujón.
  3. Povaříme, zahustíme, odstavíme, přidáme smetanu a dochutíme octem dle chuti.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit