Hovězí guláš s hráškem a mrkví

Recept Hovězí guláš s hráškem a mrkví

Přidal: , 19.12.2015

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hovězí guláš s hráškem a mrkví. Autor: Romča

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 19.12.2015

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd, Polévky

SUROVINY

1 kgHovězí kližky
3 kscibule
100 ganglické slaniny
dle chutisůl, pepř, paprika, gulášové koření
1 lžičkaprotlaku
dle potřebyvývar
dle potřebybaby karotka
dle chutimražený hrášek
dle chutičesnek a majoránka
dle potřebamouka na zahuštění
dle potřebyolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na oleji orestujeme cibuli s anglickou slaninou nakrájenou na kostička, pak přidáme nakrájené maso, osolíme opeříme a orestujeme.
  2. Pak přidáme protlak, všechno koření, promícháme a zalijeme vývarem.
  3. Dusíme a před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou s trochou vody, přidáme karotku, česnek a majoránku a chvíli vaříme, nakonec přidáme mražený hrášek.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit