NejRecept.cz Maso Hovězí maso Hovězí guláš s hráškem a mrkví
Hovězí guláš s hráškem a mrkví
Recept Hovězí guláš s hráškem a mrkví
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Romča Važa Romča Važa    ·   19.12.2015

Hovězí guláš s hráškem a mrkví

Hovězí guláš s hráškem a mrkví. Autor: Romča

Suroviny
1 kg
Hovězí kližky
3 ks
cibule
100 g
anglické slaniny
dle chuti
sůl, pepř, paprika, gulášové koření
1 lžička
protlaku
dle potřeby
vývar
dle potřeby
baby karotka
dle chuti
mražený hrášek
dle chuti
česnek a majoránka
dle potřeba
mouka na zahuštění
dle potřeby
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na oleji orestujeme cibuli s anglickou slaninou nakrájenou na kostička, pak přidáme nakrájené maso, osolíme opeříme a orestujeme.
  2. Pak přidáme protlak, všechno koření, promícháme a zalijeme vývarem.
  3. Dusíme a před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou s trochou vody, přidáme karotku, česnek a majoránku a chvíli vaříme, nakonec přidáme mražený hrášek.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář