Hovězí guláš s hráškem a mrkví

Přidal: Romča Važa, 19.12.2015
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne, Polévky, Hovězí guláš, Omáčky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Hovězí guláš s hráškem a mrkví. Autor: Romča
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Romča Važa, 19.12.2015
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd, Část dne, Polévky, Hovězí guláš, Omáčky
SUROVINY
1 kgHovězí kližky
3 kscibule
100 ganglické slaniny
dle chutisůl, pepř, paprika, gulášové koření
1 lžičkaprotlaku
dle potřebyvývar
dle potřebybaby karotka
dle chutimražený hrášek
dle chutičesnek a majoránka
dle potřebamouka na zahuštění
dle potřebyolej
- Na oleji orestujeme cibuli s anglickou slaninou nakrájenou na kostička, pak přidáme nakrájené maso, osolíme opeříme a orestujeme.
- Pak přidáme protlak, všechno koření, promícháme a zalijeme vývarem.
- Dusíme a před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou s trochou vody, přidáme karotku, česnek a majoránku a chvíli vaříme, nakonec přidáme mražený hrášek.
KOMENTÁŘE K RECEPTU