Hovězí roláda s česnekem

Recept Hovězí roláda s česnekem

Přidal: , 13.11.2015

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající roláda z hovězího masa s chutí česneku. Jako přílohu můžete použít klasické bramborové pyré nebo rýži.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.11.2015

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd

SUROVINY

Potřebujeme:

1 kghovězí zadní
1 hlavičkučesneku
100 gšunky
100 gslaniny
pepř mletý
sůl
olej
velká cibule
vývar z jedné kostky hovězího bujónu
hladká mouka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso si omyjeme, osušíme a opatrně rozřízneme na větší plát.
  2. Naklepeme, potřeme česnekem, který protlačíme a rozetřeme se solí, opepříme, poklademe plátky šunky, slaniny stočíme a svážeme.
  3. V tlakovém hrnci na malém množství oleje osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Na pánvi na tuku zprudka opečeme celou roládu dokola, vložíme ke opražené cibuli a do výpeku na pánvi přidáme bujón, vodu provaříme a přidáme k masu.
  4. Od signálu vaříme 45 min., pak roládu vyjmeme, nakrájíme na plátky omáčku zahustíme moukou a podáváme s rýží nebo bramborami. Dobrou chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit