U mě byl dnes k obědu vídeňský guláš s vařenými bramborami a pažitkou. Tento výborný sytý pokrm nikdy nezklame, takže je vhodnou volbou vždy, když nevím, co bych vařila. Autor: Michaela Žítková
U mě byl dnes k obědu vídeňský guláš s vařenými bramborami a pažitkou. Tento výborný sytý pokrm nikdy nezklame, takže je vhodnou volbou vždy, když nevím, co bych vařila. Autor: Michaela Žítková
Aby guláš chutnal co nejlépe, je důležité vybrat správné maso. Já mám nejraději hovězí, které po zhruba dvou hodinách vaření změkne, takže se při jídle doslova rozpadá v ústech.
K guláši lze podávat různé přílohy. U nás doma preferujeme vařené brambory, ale vyzkoušet můžete i kynutý knedlík. Hotový pokrm následně ještě ozdobíme čerstvou pažitkou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě