Hovězí, znojemská omáčka a knedlík
Klasika v kuchyni. Hovězí maso, chutná znojemská omáčka a k tomu domácí knedlík. Dobrou chuť!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potrebovať:
6 kshovězí plátky
2 kscibule
1 lžícedijonské hořčice
hladká mouka
sůl a pepř
lák z okurek
okurky
- Na oleji orestujeme cibuli skoro do hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené.
- Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké, vyjmeme ho, přidáme hořčici a zahustíme moukou.
- Přidáme několik pokrájených okurek a na dochucení sůl, pepř a trochu láku. Provaříme a vypneme.
- Na talíři omáčku podáváme s knedlíkem, masem a na omáčku postrouháme jednu okurku.
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Hovädzie, znojemská omáčka a knedlík.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Wołowina, sos ze Znojma i knedliki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Rindfleisch mit Znaimer Soße und böhmischen Knödeln an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU