NejRecept.cz Maso Hovězí maso Hovězí, znojemská omáčka a knedlík
Hovězí, znojemská omáčka a knedlík
Recept Hovězí, znojemská omáčka a knedlík
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   3.4.2015

Hovězí, znojemská omáčka a knedlík

Klasika v kuchyni. Hovězí maso, chutná znojemská omáčka a k tomu domácí knedlík. Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potrebovať:

6 ks
hovězí plátky
2 ks
cibule
1 lžíce
dijonské hořčice
hladká mouka
sůl a pepř
lák z okurek
okurky
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na oleji orestujeme cibuli skoro do hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené.
  2. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké, vyjmeme ho, přidáme hořčici a zahustíme moukou.
  3. Přidáme několik pokrájených okurek a na dochucení sůl, pepř a trochu láku. Provaříme a vypneme.
  4. Na talíři omáčku podáváme s knedlíkem, masem a na omáčku postrouháme jednu okurku.

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář