Hrachová kaše s uzeným

Jednodušší to už opravdu nejde. Jedno z těch expresních jídel, které připravíte asi za 5 minut. Čím méně hrášek vaříte, tím je chutnější, takže to nepřehánějte. Doporučuji použít citrónovou šťávu na dochucení, já jsem ji bohužel tentokrát doma neměla, tak jsem nepřidávala. Citronová šťáva vám udrží krásnou barvu a dodá i fantastickou chuť. Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 14.4.2018
Kategorie: Hlavní jídla
Hrachová kaše s uzeným

Suroviny

4 hrstihrášku
sůl, majoránka
uzené

Postup přípravy

  1. Hrášek si na noc namočíme do vody.
  2. Druhý den ho uvaříme do měkka, slijeme část vody a hrášek i s trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši, osolíme, přidáme majoránku.
  3. Podáváme s uzeným. Dobrou chuť :)