Hrachová kaše s uzeným

Recept Hrachová kaše s uzeným

Přidal: , 14.4.2018

Kategorie: Luštěniny, Hrách, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednodušší to už opravdu nejde. Jedno z těch expresních jídel, které připravíte asi za 5 minut. Čím méně hrášek vaříte, tím je chutnější, takže to nepřehánějte. Doporučuji použít citrónovou šťávu na dochucení, já jsem ji bohužel tentokrát doma neměla, tak jsem nepřidávala. Citronová šťáva vám udrží krásnou barvu a dodá i fantastickou chuť. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.4.2018

Kategorie: Luštěniny, Hrách, Oběd

SUROVINY

4 hrstihrášku
sůl, majoránka
uzené

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Hrášek si na noc namočíme do vody.
  2. Druhý den ho uvaříme do měkka, slijeme část vody a hrášek i s trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši, osolíme, přidáme majoránku.
  3. Podáváme s uzeným. Dobrou chuť :)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit