NejRecept.cz Luštěniny Hrách Hrachová kaše s uzeným
Hrachová kaše s uzeným
Recept Hrachová kaše s uzeným
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Adddy17

Jednodušší to už opravdu nejde. Jedno z těch expresních jídel, které připravíte asi za 5 minut. Čím méně hrášek vaříte, tím je chutnější, takže to nepřehánějte. Doporučuji použít citrónovou šťávu na dochucení, já jsem ji bohužel tentokrát doma neměla, tak jsem nepřidávala. Citronová šťáva vám udrží krásnou barvu a dodá i fantastickou chuť. Autor: Adddy

Adddy17 Adddy17    ·   14.4.2018

Hrachová kaše s uzeným

Jednodušší to už opravdu nejde. Jedno z těch expresních jídel, které připravíte asi za 5 minut. Čím méně hrášek vaříte, tím je chutnější, takže to nepřehánějte. Doporučuji použít citrónovou šťávu na dochucení, já jsem ji bohužel tentokrát doma neměla, tak jsem nepřidávala. Citronová šťáva vám udrží krásnou barvu a dodá i fantastickou chuť. Autor: Adddy

Suroviny
4 hrsti
hrášku
sůl, majoránka
uzené
Postup receptu
Vytisknout
  1. Hrášek si na noc namočíme do vody.
  2. Druhý den ho uvaříme do měkka, slijeme část vody a hrášek i s trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši, osolíme, přidáme majoránku.
  3. Podáváme s uzeným. Dobrou chuť :)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář