Hráškovo-rybí karbanátky

Recept Hráškovo-rybí karbanátky

Přidal: , 20.4.2016

Kategorie: Luštěniny, Hrách, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hráškovo-rybí karbanátky. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.4.2016

Kategorie: Luštěniny, Hrách, Oběd

SUROVINY

200 grybí filé
1 lžičkasůl
7 gpepř
1 lžíceolivový olej
100 ghrášek
1 kscibule
60 gchléb
2 ksvejce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rybí filé osolíme, opepříme a osmažíme ho z obou stran na olivovém oleji – 4 minuty z každé strany. Poté necháme vychladnout. Poté maso nakrájíme na kostičky nebo rozdrobíme v prstech.
  2. Chléb nakrájíme na co nejmenší kostičky (nejlepší je několik dnů starý chléb) a cibuli nakrájíme najemno. Promícháme je. Přidáme zbylou sůl, rozdrobené rybí maso a vejce. Promícháme.
  3. Plech vyložíme pečícím papírem a klademe na něj karbanátky vytvořené z připravené směsi. Neděsme se toho, že nyní karbanátky moc nedrží pohromadě, pečením se „slepí“ sami.
  4. Pečeme 30 minut na 200 °C dozlatova. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit