Tentokrát jsem zvolila trochu tužší smetanovou vrstvu. Přidala jsem i želatinu, aby pořádně držela tvar, a doma to zmizelo z plechu za pár minut. A to jsem si myslela, že zbyde i na víkend. Tak budu muset upéct zase něco jiného. :) Pudink můžete zvolit podle vlastních preferencí nebo podle toho, co nabízí vaše skříňka. Autor: Karambola
Tentokrát jsem zvolila trochu tužší smetanovou vrstvu. Přidala jsem i želatinu, aby pořádně držela tvar, a doma to zmizelo z plechu za pár minut. A to jsem si myslela, že zbyde i na víkend. Tak budu muset upéct zase něco jiného. :) Pudink můžete zvolit podle vlastních preferencí nebo podle toho, co nabízí vaše skříňka. Autor: Karambola
Tento dezert si vás získá nejen perfektní chutí, ale i zajímavým lávovým designem, který přitáhne všechny pohledy. Na první pohled se může zdát, že jde o příliš složitý recept, ale opak je pravdou – zvládne ho i začátečník.
Vrchní vrstvu ozdobte podle vlastní fantazie. Můžete použít kokos nebo čokoládové hoblinky. Dokonce je vhodné i barevné posypání, které potěší především nejmenší členy rodiny.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě