Jogurt dodává bublanině dokonalou šťavnatost a nadýchanost. Ve spojení se sladkým ovocem vytváří ten nejlepší chuťový zážitek. Já jsem použila jahody, kterých jsem měla doma velké množství a bála jsem se, že se mi zkazí. A nemohla jsem udělat lépe. Jahodová bublanina vyšla perfektně a okamžitě se snědla. Autor: Jana Jančíková
Jogurt dodává bublanině dokonalou šťavnatost a nadýchanost. Ve spojení se sladkým ovocem vytváří ten nejlepší chuťový zážitek. Já jsem použila jahody, kterých jsem měla doma velké množství a bála jsem se, že se mi zkazí. A nemohla jsem udělat lépe. Jahodová bublanina vyšla perfektně a okamžitě se snědla. Autor: Jana Jančíková
Tento recept na jahodovou bublaninu mám nejraději. Jogurt, který je jeho důležitou součástí, dělá s moučníkem doslova zázraky. Těsto je mnohem vláčnější, jemnější a chutnější. Určitě ho vyzkoušejte.
Bublaninu nechte vychladnout. Poté ji nakrájejte a před podáváním ji nezapomeňte posypat moučkovým cukrem. Chtěli byste s dezertem trochu zaexperimentovat? Vyzkoušejte tento recept na mramorovou bublaninu s malinami, která je jemná jako pavučinka.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě