Hrníčková litá buchta s tvarohem a mandarinkami

Recept Hrníčková litá buchta s tvarohem a mandarinkami
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Toto je nebíčko v tlamičce. A to doslova. Stačí vše zamíchat mixérem, nalít na plech, poskládat ovoce, udělat hromádky z tvarohu a dát péct. Jednoduché a rychlé. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

1 hrnek (250ml)moučkový cukr
3 ksvejce
2 hrnkypolohrubá mouka
1 hrnekmléko
1/2 hrnkuolej
1 bal.prášek do pečiva

Tvaroh:

500 gjemný tvaroh
1 ksvejce
2 bal.vanilkový cukr

Dále:

1 konzervamandarinky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Připravené těsto nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech.
  2. Na těsto uložíme hromádky vymíchaného tvarohu s vajíčkem a vanilkou.
  3. Poklademe mandarinky.
  4. Dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů 25 minut. Upečené necháme na mřížce vychladnout a před podáváním pocukrujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit