Hrníčkové bagety podle jednoduchého receptu

Přidal: Mineralka, 7.4.2021
Kategorie: Veky a bagety, Pečivo, Snídaně, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající pečivo, které se u nás doma stalo velmi populární. Určitě vyzkoušejte i vy. Nebudete litovat. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 7.4.2021
Kategorie: Veky a bagety, Pečivo, Snídaně, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Na 2 velké bagety:
3 lžičkysušené droždí
3 hrnky (250 ml)hladká mouka
1 hrnekvoda
1 lžičkasůl
1 lžíceolivový olej
1/2 lžičkykrystalový cukr
- Zatímco bagety na plechu kynou, vyhřejeme troubu na 220 stupňů. Těsně před pečením na vrchu uděláme ostrým nožem zářezy a dáme péct. Pokud chcete, aby byly bagety extra křupavé, na spodní část trouby umístěte starší plech, do kterého při vkládání baget nalijete hrnek studené vody (vytvoří se tak zápara). Troubu ihned zavřete, aby pára neunikla.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Hrnčekové bagety podľa jednoduchého receptu.
KOMENTÁŘE K RECEPTU