Tento koláč jsem nazvala Padanka, protože je z padaných jablek, které jsem našla pod stromem. Zvyknu ho připravovat hlavně z těch raných jablíček, které opadají ze stromu ještě začátkem července. Doporučuji všemi deseti. Těsto je jemné jako pavučinka a skořicová jablka nikdy nic nezkazí. Na vrch samozřejmě nesmí chybět drobenka. Autor: Karambola
Tento koláč jsem nazvala Padanka, protože je z padaných jablek, které jsem našla pod stromem. Zvyknu ho připravovat hlavně z těch raných jablíček, které opadají ze stromu ještě začátkem července. Doporučuji všemi deseti. Těsto je jemné jako pavučinka a skořicová jablka nikdy nic nezkazí. Na vrch samozřejmě nesmí chybět drobenka. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě