NejRecept.cz Sladká jídla Koblihy Hrnkový recept na koblihy z bílého jogurtu bez kynutí. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu lahodných koblih.
Hrnkový recept na koblihy z bílého jogurtu bez kynutí. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu lahodných koblih.
Hrnkový recept na koblihy z bílého jogurtu bez kynutí. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu lahodných koblih.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: NejLucka

Objavte jedinečný recept na výborné hrnkové koblihy, které nevyžadují kynutí! Tento recept s využitím bílého jogurtu vytváří těsto, které je radost zpracovávat - nelepí se na ruce ani na pracovní plochu. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu lahodných koblih. Určitě stojí za vyzkoušení! Foto od fanouška.

NejLucka NejLucka    ·   28.1.2024

Hrnkový recept na koblihy z bílého jogurtu bez kynutí. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu lahodných koblih.

Objavte jedinečný recept na výborné hrnkové koblihy, které nevyžadují kynutí! Tento recept s využitím bílého jogurtu vytváří těsto, které je radost zpracovávat - nelepí se na ruce ani na pracovní plochu. Ideální pro rychlou a snadnou přípravu lahodných koblih. Určitě stojí za vyzkoušení! Foto od fanouška.

45 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Suroviny

1 hrnek = 250 ml

2,5 hrnku
hladká mouka
250 ml
bílý jogurt
5 lžíc
krystalový cukr
1 ks
vejce
3 lžíce
olej
1/2 lžičky
jedlá soda
špetka
sůl
na smažení
olej
na posypání
moučkový cukr
Postup receptu
Vytisknout
45 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
  1. Všechny ingredience potřebné na přípravu těsta smícháme v misce, dokud nevytvoříme těsto ve tvaru koule. Tuto kouli pak přeneseme na pracovní plochu, kde ji vyválíme na hrubší plát.
  2. S použitím formičky na vykrajování vytvoříme z těsta kruhové tvary připomínající koblihy, které následně smažíme v horkém oleji z každé strany do zlatova.
  3. Po dokončení smažení koblihy přemístíme na papírovou utěrku, aby se odstranil nadbytečný olej a poté je posypeme cukrem a servírujeme.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář