NejRecept.cz Dezerty Bublaniny Hrnkový recept na makovou bublaninu s jahodami, která je naprosto jednoduchá a chutná lépe než makovník.
Hrnkový recept na makovou bublaninu s jahodami, která je naprosto jednoduchá a chutná lépe než makovník.
Hrnkový recept na makovou bublaninu s jahodami, která je naprosto jednoduchá a chutná lépe než makovník.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Mishenka Mishenka    ·   6.6.2023

Hrnkový recept na makovou bublaninu s jahodami, která je naprosto jednoduchá a chutná lépe než makovník.

Moji rodiče milují mák a vše, co se z něj připravuje, a tato bublanina patří k našim oblíbeným receptům. A je to i můj oblíbený recept, protože vše smíchám dohromady pomocí hrnku. Vyzkoušejte ho a posuďte sami.

30 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
1 hrnek
polohrubá mouka
1 hrnek
moučkový cukr
1 hrnek
mléko
2 ks
vejce
1/2 hrníčku
olej
1 a 1/2 hrníčku
mletý mák
1 ks
vanilkový cukr
1 ks
kypřicí prášek
200 g
jahody
Postup receptu
Vytisknout
  1. Jahody omyjte a nakrájejte.
  2. Všechny ingredience smíchejte dohromady, abyste získali řidší těsto. Není třeba se bát, tak to má být.
  3. Těsto nalijte do zapékací misky a navrch položte jahody.
  4. Pečeme při 180 °C 30-35 minut.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář