Hruškový kompot z trouby

Přidal: Haanka, 5.10.2016
Kategorie: Kompoty, Zavařeniny, Podle ovoce, Hrušky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Musim se pochválit, povedly se. Fantastické hrušky zavařené v troubě. Autor: Haanka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Haanka, 5.10.2016
Kategorie: Kompoty, Zavařeniny, Podle ovoce, Hrušky
SUROVINY
hrušky
kyselina citronová
hřebíčky
Nálev:
1 lvody
400 gcukru
- Hrušky oloupeme, rozpůlíme, jádřince vykrojíme a ihned vkládáme do studené vody s trochou kyseliny citronové aby nezhnědly. Pak naskládáme do sklenic, do každé jsem dala 2 hřebíčky. Zalijeme nálevem (Nálev: 1 l vody, 400 g cukru).
- Troubu rozehřát na HV 150, sklenice poskládat na plech tak, aby vedle každé bylo trošku místa, nedotýkat se.
- Do plechu nalít tak 1,5 až 2 cm vody a šup do trouby.
- Po 5ti minutách snížit na 90 a po 20ti minutách vyndat, nechat vychladnout dnem vzhůru.
Můj blog s Reny: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Hruškový kompót z rúry.
KOMENTÁŘE K RECEPTU