Hustá fazole s klobáskou nebo vepřovým masem

Recept Hustá fazole s klobáskou nebo vepřovým masem

Přidal: , 16.2.2015

Kategorie: Luštěniny, Fazole, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Recept Hustá fazole s klobáskou nebo vepřovým masem
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Sice ne velmi lehké jídlo, ale velmi chutné. Fazole s česnekem a uzeným vepřovým masíčkem nebo klobáskou. Hotová delikatesa. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Recept Hustá fazole s klobáskou nebo vepřovým masem
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 16.2.2015

Kategorie: Luštěniny, Fazole, Vepřové, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kgčervené fazole
500 guzené vepřové maso nebo klobása
1 ksčervená cibule
3 stroužkyčesnek
4 ksbobkový list
1 lžícehladká mouka
330 gzakysaná smetana
sůl
pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Fazole si namočíme přes noc ve vodě. Na druhý den si ji dáme vařit do osolené vody, přidáme uzené maso nebo klobásu a bobkový list.
  2. Na hrubém struhadle si nastrouháme cibuli, česnek a smícháme.
  3. Když máme fazole měkkou, přidáme nastrouhanou cibuli s česnekem.
  4. Jako poslední přidáme zakysanou smetanu, do které jsme si přidali 1 lžíci mouky a krátce povaříme.
  5. Před podáváním vyjmeme maso nebo klobásku a nakrájíme ji na menší kousky. Vložíme zpět a promícháme. Podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit